Viti i Ri troket dhe në Australi

Australia ka hyrë zyrtarisht në vitin 2017. Festa e Vitit të Ri është mirëpritur me një spektakël mahnitës ngjyrash prej fishekzjarreve që mbushën qiellin, si dhe me miliona australianë që kanë dalë për të festuar.

Fishekzjarrët vërshuan në brigjet e portit të Sidney për të nderuar artistin Prince, ndërkohë që ka pasur përshëndetje dhe për David Bowie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here