Si të shpëtoni veten nga të menduarit negativisht

Ndodh shpesh të lodhni dhe mërzisni veten për gjëra të panevojshme, dhe kjo situatë është bërë e lodhshme.
Prandaj, duhet të uleni në qetësi dhe të relaksoheni çdo herë që mendja përpiqen të mendojë shumë.
Bëni pauza shpeshherë
Mos mendoni shumë pasi të keni qëndruar në pauzë për një kohë të gjatë. Thjesht përfundoni projektet tuaja dhe pjesa tjetër është mirë.
Ndani ndjenjat dhe idetë
Në vend se t’i mbani gjërat në vete, përpiquni ta ngrini zërin.
Kjo do t’ju mundësoj dy palëve ta kuptoni njëri-tjetrin më mirë dhe të vazhdoni tutje në mënyrë më të mirë.

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denoncimi i shqiptarëve nga brenda qelisë: Ju tregojmë kushtet çnjerëzore në burgun e Belgjikës

Një djalë shqiptar nëpërmjet një video të realizuar brenda qelisë së tij ...