Ja si ti mbroni rrathët e syve

Një kujdes i vecantë duhet të jetë edhe për rrathët e syve. Dikujt mund ti duket e çuditshme por rrathët e syve bëjnë diferencën në fytyrën e çdo femre, prezenca e tyre apo mungesa ndryshon vështrimin. Nëse rrathët e syve nuk trajtohen është më e thjeshte të vëreni jo vetëm shenjat e rrathëve por edhe qeskat e syve, por edhe sytë të lodhur dhe të fryre.
Por nuk behet fjale vetëm për pjesën estetike, duke mbajtur lëkurën të hidratuar parandaloni edhe plakjen e lëkurës dhe mbroni zonën e fytyrës e cila është shume e ekspozuar ndaj agjenteve atmosferik.
Pikërisht për të parandaluar këto shqetësime brande të ndryshme kozmetikesh kanë propozuar produkte efikase për sa i përket kujdesit të rrathëve të syve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here