“PD flet për varfërinë, por fëmijët e tyre “lundrojnë” në pasuri”

tahiri16Ministri i Brendshëm Saimir Tahiri e ka quajtur opozitën parlamentare si hipokrite, duke thënë se deputetët opozitarë luajnë në enjten lojën e hipokrizisë. Sipas Tahirit, demokratët flasin për varfërinë, ndërsa në të kundërt fëmijët e tyre “lundrojnë” në pasuri.
“Sa më shumë që shpifni, aq më shumë ka mundësi që nga ky parlament të dalë e vërteta. Ne po mendojmë që ta bëjmë buxhetin në mënyrë sa më të mirë. Nuk kam parë askund një opozitarë, e cila edhe kur flitet për buxhetin e vitit të ardhshëm, vetëm shpif dhe thotë gjëra që nuk janë të vërteta”, ka thënë ministri Tahiri.

Ai akuzoi deputetët opozitarë, duke theksuar se kur qeveria demokrate ishte në pushtet, zhyti vendin në varfëri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.