Parashikimi i frikshëm: Ja çfarë na pret në Vitin e ri

Fundi botës është shumë afër. Të paktën kështu tregon një kult sekret. I njohur si “Shpata e Vëllazërisë së Perëndisë”, ky kult tregon për një të ardhme të frikshme dhe të shpejtë. Kryeengjëlli Gabriel iu shfaq atyre dhe u tha se çdokush në botë ishte i destinuar për të shkuar në ferr, sapo ora të shënojë fillimin e vitit 2017.
Megjithatë, për shumë, kjo është e vështirë për tu besuar dhe janë vetëm ‘fjalë ere’, siç ndodh rëndom me këto parashikime.
Grupi “Shpata e Vëllazërisë së Perëndisë” raportohet se, është krijuar më 1971 në shtetin amerikan të Miçiganit dhe është bërë i njohur për shkak se ka mbledhur armë për tu përgatitur për një botë pas Apokalisit.
Nicholas C. James, një ekspert në teoritë e fundit të botës, e quajnë grupin “jashtëzakonisht të fshehtë”. Megjithatë dyshohet se ky grup përbëhet nga një numër i vogël anëtarësh.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here