Kosova merr 78 milionë euro nga BE-ja

kosova-bePas miratimit të Ligjit për Marrëveshjen Financiare për IPA 2015 ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian, Kosova ka përfituar 78 milionë euro.

“Këto para do të përdoren për hapjen e vendeve të reja të punës, zhvillimin ekonomik, luftën kundër korrupsionit dhe për qeverisje më të mirë në Kosovë”, thuhet në njoftimin e Zyrës së BE-së në Kosovë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here