Këshilla për 2017-ën, këto libra duhet t’i merrni patjetër në bibliotekën tuaj

Në listën e gjërave që do të bëni për 2017, me patjetër duhet të jetë dhe leximi i sa më shumë librave. Por kush janë librat që nuk duhet t’i humbisni kurrësesi pa i lexuar?
Nëse doni të njihni më mirë njerëzit që ju rrethojnë, rekomandohet që gjatë 2017-s të lexoni “Quiet” nga Susan Cain. Nëse doni të njihni më mirë botën, libri i duhur është “Born a Crime” nga Trevor Noah, drejtues i “The Daily Shoë”.
Për të përmirësuar njohuritë ndihmojnë tituj si “The Establishment” nga Oëen Jones, ose “Our Revolution” nga Bernie Sanders, ish-pretendent për garën presidenciale amerikane të 2016-s.
Por nëse doni të humbisni në histori, titujt që ju sugjerohen janë “The Underground Railroad” nga Colson Ëhitehead dhe “Love Ëins” nga Debbie Cenziper dhe Jim Obergefell. I pari sjell jetët e skllevërve në plantacionet e pambukut në Gjeorgji, ndërsa i dyti betejën për të drejtat civile dhe legalizimin e martesave mes të njëjtit seks në SHBA.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here