Gjendje e rënduar në pikat e kolaudimit, MTI bën thirrje: Kryeni kontrollin nëse ju ka kaluar afati

Problemi i rënduar në pikat e kolaudimit ka bërë që Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës të reagojë, duke i bërë thirrje qytetarëve të kryejnë kontrollin teknik për ata që i ka kaluar afati.

Po ashtu, Ministria e Transportit sqaron drejtuesit e automjeteve se në ndryshimin e ligjit te taksave datë 15.12.2016, kontrolli teknik i mjeteve kryhet brënda periudhës 1 vjeçare.

Kliko per me shume info

Sipas MTI, të gjithë shtetasit apo subjektet që kanë paguar taksën e mjetit të tyre në ditët e fundit të vitit 2016 mund te kryejnë kontrollin teknik dhe në ditët e para te vitit 2017.

Gjithashtu drejtuesit nuk do jenë të detyruar të paguajnë me parë dhe taksën e vitit 2017, bën me dije Ministria e Transportit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.