Doni vithe më të forta dhe të ngritura? Bëni këto ushtrime magjike!

perfekt-assNjë video e realizuar nga AKT InMotion, me Anna Kaiser, jepen shumë qartë disa këshilla për të marrë lëvizjet më të mira për vithe të mbledhura dhe të tonifikuara.
Në këtë video, do të mësoni se si në shtëpinë tuaj do të mund të bëni ushtrime efektive për ngritjen e prapanicës.
Në të njejtën kohë do t’i forconi vithet, kurse me ushtrimet e rregullta do të keni rezultate fantastike.
Ndani 15 minuta për çdo ditë rreth një muaj dhe nuk do të pendoheni.
Bëni gati trupin:
Video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here