Betejë e frikshme mes ketrit dhe gjarprit… përfundimi? (Video)

keter-gjarperNjë ngjarje shumë e frikshme është filmuar diku në Afrikë. Shihet në video një ketër shumë agresiv, guximtar dhe i pamposhtur nga gjarpëri. Besojmë nuk ua pret mendja që një ketër të jetë kaq agresiv. Zakonisht kur ketrat janë të uritur, hanë insekte, zogj dhe minj. Por rrallë të rastis të shohësh një betejë të tillë. Gjarpri tentoi disa herë që të kafshonte ketrin, madje edhe iu mbështoll në trup, por nuk ia doli.

https://youtu.be/9i5MEJeym54

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.