Në Australi njerëzit zgjohen ndryshe më 1 dhjetor

australi-1dhjetorNë të shumtën e vendeve në botë 1 dhjetori është mbuluar nga bora, temperaturat janë nën 0 gardë… ndërsa në Australi njerëzit nxitojnë të shkojnë në plazh. Po ashtu dhe në Zelandën e Re. Njerëzit marrin rreze dielli në plazhet më të bukura të Sidneit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here