Atmosferë festash, ndez 10,000 “petarde” njëherësh, shikoni ”magjinë”(Video)

Një eksperiment për raste festash ka mallëngjyer shumë njerëz që e kanë ndjekur. E filmuar, ajo shfaqje sjell një atmosferë shumë të bukur festash.
Kujdes!
Mos e provoni këtë edhe nëse ju duket interesante, pasi videoja është krijuar për arsye shkencore dhe argëtuese.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.