Një lajm i mrekullueshëm për femrat! Zmadhojini buzët në mënyrë natyrale, ja mënyra…

UntitledInstagrami dhe Kylie Jenner janë bërë si miket e ngushta për cdo femër. Tutorialet e tyre janë të pafundme, duke lënë pas opsionin e operacioneve plastike. Teknikat e reja të make-upit na kanë treguar se mund të keni fare lehtë buzë të plota e të bukura pa pasur nevojë për operacione plastike.

Ja hapat që duhet të ndiqni për të pasur buzë të plota:
Fillimisht lyeni buzët me fondatcion në mënyrë që të zbehet vija reale e buzëve.
Më pas përdorni një laps buzësh për të konturuar buzët. Lapsin mund ta vendosni disa milimetra më sipër dhe më poshtë vijës reale të buzëve, por pa e ekzagjëruar!
Me anë të lapsit bëni 5 vija vertikale në buzë (si në foto), një në mes të buzës së poshtme dhe dy të tjera në anash kësaj në mes, si dhe dy në pjesën e buzës së sipërme.
Pas konturimit të buzëve vendosni një buzëkuq me një ton më të çelur se lapsi.
Së fundi shtojini pak shkëlyes buzëve që të japin efektin e plotësisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here