E Frikshme, kujtoi se kishte zënë peshk, por… (Video)

UntitledNjë burrë dhe vajza e tij dolën për të peshkuar me varkën e tyre në një liqen pranë pyjeve të Amazonës.
Në një moment burri kujtoi se kishte kapur peshk pasi grepi i tij ishte duke lëvizur, por në momentin kur e tërhoqi atë lart, ai u tmerrua, pasi kishte zënë një krijesë gjigante.
Menjëherë burri i identifikuar si Laurenc, e hodhi grepin e peshkimit në ujë, sepse ajo çfarë kishte peshkuar nuk ishte një peshk por një krokodil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here