“Dikush ma tha në telefon”, burri zbulon tradhtinë e gruas me dron

UntitledNjë burrë i braktisur ka deklaruar se ka zbuluar tradhtinë e gruas së tij, përmes një droni, pasi kishte filluar të dyshonte. Ai e ka postuar videon e tij në Yotutube nën emrin YAOG, e cila tregon gruan e tij duke u larguar disa hapa larg shtëpisë së tij dhe momentin kur ajo hip në makinën e një tjetri.
Duke përshkruar pamjet, burri i braktisur dëgjohet duke u thënë shikuesve: Nëse e keni parë me kujdes, ju do të jeni në gjendje të shikoni se si 18 vjet hidhen poshtë nga ajo ikje.
YAOG, thotë se filloi të dyshonte për gruan e tij disa javë para se të bënte videon. Ai pretendon se ka marrë një telefonatë ku dikush i thotë se diçka po ndodhte.
Pas kësaj atij i lindi ideja që të përdorte dronin e tij për ta spiunuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.