Video shokuese! Ja përse duhet të hiqni dorë nga duhani (Video)

Kliko per me shume info

duhanDuhani është një ves i keq. Një video mbarë internetin jep një mësim për të gjithë konsumuesit e tij, duke ju dhënë një mësim. Personi në fjalë tregon se ka konsumuar kanabis dhe cigare për tetë vite, ndërsa së fundmi ka hequr dorë. Por, qysh në momentin kur ka ndaluar konsumimin e këtyre dyjave, ai ka filluar të kollit substanca të zeza dhe ngjyrë kafe, që dyshohet se është katran.

<iframe src=’http://players.brightcove.net/4221396001/V19oeQPdg_default/index.html?videoId=5218255927001&applicationId=MIRROR%20Embed%20Offsite’ allowfullscreen frameborder=0></iframe>

Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here