Video, ja si kapën për flokësh dy vajza të gjimnazit “Besnik Sykja”

Kliko per me shume info

Dy vajza në Tiranë, janë filmuar nga shokët e tyre të shkollës, duke u sharë dhe kapur për flokësh.

Referuar një video të shpërndarë në rrjete të ndryshme sociale, vihen re, dy vajza të gjimnazit “Besnik Sykja” në Tiranë, duke ulëritur dhe sharë njëra-tjetrën.

Kliko per me shume info

Ulërimat dhe thirrjet shoqërojnë sherrin sa arrihet të kuptohet edhe emri i një prej vajzave, “Xhorxhina”.

Me sa duket, sherri mes tyre, nuk mund të mbyllej me aq, pasi ato fillojnë të kapen edhe për flokësh, aq sa edhe djemtë ishin të pafuqishëm t’i ndajnë.

Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here