Këto janë 10 vendet me cmimin më të lirë të naftës në botë

nafta“Globalpetrol” pas një studimi, ka nxjerrë dhjetë vendet me çmimin më të lirë të naftës për litër në botë.

Vendet e prodhimit në Ameriken e Jugut dhe të Lindjes së Mesme gëzojnë çmime masivisht më të ulëta sesa pjesa tjetër e botës.

Vendet:

1.Venezuela – 0.07 dollarë
2.Arabia Saudte – 0.24 dollarë
3.Turkmenistan – 0.28 dollarë
4.Algjeria – 0.28 dollarë
5.Kuëait – 0.34 dollarë
6.Iran – 0.39 dollarë
7.Katar – 0.39 dollarë
8.Ecuador – 0.39 dollarë
9.Bahrain – 0.41 dollarë
10.Kazakistan – 0.42 dollarë

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Itali, Mateo Renzi: Do shkoj tek Presidenti të jap dorëheqjen

Shefi i qeverisë italiane, Matteo Renzi, njoftoi se do të takojë sot ...