Harta me vendet më të rrezikshme, ja ku rënditet Shqipëria

6
Kliko per me shume info

UntitledNjë hartë ku tregon venet më të rrezikshme në botë, Shqipëria është në nivelin ‘’I ulët’’, pra nuk cilësohet si vend i rrëzikshëm. Të parët në listë në këtë hartë, janë vendet se Siria, Afganistani, Jemeni dhe Timbuktu, raporton Daily Mail.
Përtej këtyre vendeve të shkatërruara nga lufta, pjesë e vendeve të “kuqe” janë edhe destinacionet turistike si Meksika, Kolumbia, Pakistani e Egjipti.
Ndërsa Kosova paraqitet në hartë me ngjyrë portokalli që tregon vende me rrezikshmëri mesatare.
Destinacionet ku rrezikshmëria nuk njihet fare si term janë vendet skandinave, Norvegji, Finlandë, Suedi. Pjesë e listës me jeshile janë dhe Islanda, Zvicra, Sllovenia e Luksemburgu.

Kliko per me shume info

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info

Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here