Kushtoni vëmëndje, ja sa kohë duhet t’i kushtoni larjes së duarve

larja-e-duarveHigjena është një faktor shumë i rëndësishëm në jetën e gjithësecilit ne. Duke filluar që nga larja e duarve, doktoresha Gina Radford rekomanduar për rreth 45 sekonda procesin e larjes së duarve. Ajo ka paralajmëruar se shumica e njerëzve nuk i pastrojnë duart mjaftueshëm gjatë, dhe shumë prej tyre nuk e përdorin sapunin.
Dështimi që të përmbushet kjo higjienë bazike, po bën që njerëzit të marrin infeksione të ndryshme dhe shkakton rritjen e rezistencën ndaj antibiotikëve, paralajmëron ajo, shkruan Daily Mail.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.