Ushqen me gji fëmijën në publik, gruaja kritikohet rëndë(Video)

ushqen-femijenUshqerja e fëmijës në publik nuk është aspak turp.
Por, një nënë në Internet është kritikuar shumë për faktin se ajo u ka dhënë gji dy fëmijëve të saj, njëri prej të cilëve është 6 vjeç.
Një vit më parë kjo mami u kritikua shumë për postimin e kësaj video-je, por YouTube nuk e ka fshirë ende duke e konsideruar atë shume edukative dhe është brenda rregullave të tij.
Në këtë video kjo grua është duke i treguar botës se si punohet me fëmijët në gji, ndërsa ka veshur sytjena sportive, e vetmja gjë e veçantë në këtë video është fakti se një nga fëmijët e saj aktualisht është 6 vjeç.
Ndërkohë ekspertët bëjnë me dije se është mirë që një fëmijë të mbahet në gji deri në moshën 2 vjeç dhe jo më shumë, ndërsa rekomandojnë edhe një dietë të shëndetshme.
Ka pasur edhe komente pozitive, por jo të gjithë e kanë mbështetur nismën e kësaj nëne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.