Bëjini update Instagramin, njihuni me risitë e reja

UntitledInstagram është duke shtuar tri veçori të reja në ato që quhen “Stories”, në atë çfarë po quhet përditësimi më i madh në “Historive” që prej lançimit të tyre.

Duke filluar nga sot, kompania do t’i lejojë përdoruesit të shtojnë linke URL në “Histroitë” e tyre, në të cilat shikuesit mund të navigojnë në to pa dalë nga Instagram.

Kliko per me shume info

Një tjetër veçori është edhe mundësia që përdoruesit të përmendin dikë me “@” në historinë e dikujt.

Do të shtohet gjithashtu aftësia për të shtuar një Boomerang në historitë tuaja pa pasur nevojë që të shkoni dhe ta krijoni një në aplikacionin e ndarë të Boomerang.

Këto veçori do të fillojnë të aplikohen nga sot. /albeu.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here