Eksperti i kodeve të Biblës zbulon diçka shokuese për Trump

UntitledEksperti i kodeve të Biblës, rabini Matityahu Glazerson, thotë me siguri të plotë se, president i ardhshëm i SHBA-së do të jetë Donald Trump.
Ai thotë se, për këtë, ka gjetur dëshmi në Bibël dhe se fitorja e Trump-it është e lidhur direkt me mbështetjen që ai ia ofron Izraelit. Ai e gjeti fjalën “Donald” në hebraisht, afër fjalës hebraishte për ‘president’, transmeton gazeta Kosova Sot.
Ai gjeti edhe shkurtesën “SHBA” në hebraisht, sikur që gjeti edhe kode që i referoheshin datave 8 dhe 9 nëntor. Kodet në gjuhën hebraishte përmendin edhe fjalët “i zgjedhuri” dhe “dashuri për Izraelin”. Trump ka bërë të ditur se ndjen në dashuri të thellë ndaj Izraelit dhe se, po të fitojë, do ta mbrojë këtë shtet. Glazerson po ashtu gjeti edhe një lidhje midis Trump-it dhe fjalës “moshiach” (mesia), duke thënë se fitorja e Trump-it do të lidhet me ardhjen e dytë të Krishtit në Tokë.

1 COMMENT

  1. Ju jeni maskarenj, po me hebrenjt ckeni, vetem ju te rilindjes jeni me superioret, te mjeret ju, lereni drogen se do merrni veten ne qaf se ne do ju ven shkelmin sju lem me te na shktrroni jeten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.