Tragjedi në Hollywood, vetëvaret aktorja amerikane

vetevaret-aktorjaNjë ngjarje e rëndë mësohet nga Hollywoodi. Bëhet fjalë për aktoren 52-vjeçare, Lisa Masters. MËsohet se aktorja është vetëvarë në dhomën e hotelit në Peru. Burri i saj, William Brooks është shokuar nga lajme për vdekjen e saj dhe ka kërkuar kthimin e menjëhershme të trupit të saj në Amerikë.

Aktorja ka luajtur role në seriale si Gossip Girl, Ugly Betty, Laë and Order, Special Victims Unit, The Stepford Ëives dhe Unbreakle Kimmy Schmidt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.