Tmerrohen udhëtarët, shfaqet një gjarpër në avion (Video)

14996290_331789360513700_342113776_nDuket se skenat e sajuara nëpër filma janë dhe reale. Bëhet fjalë për një situatë tepër të tmerrshëm në një avion i cili ishte drejt Meksikos. Bëhet fjalë për shfaqjen e një gjarpëri të gjelbërt i cili mendohet se erdhi nga ana e dhomëzës së bagazhit.
Linja ajrore ka konfirmuar se punëtorët ishin në gjendje për t’u mbrojtur nga zvarraniku dhe tani një hetim është duke u zhvilluar për të përcaktuar se si ndodhi incidenti.

https://youtu.be/fcOcfV4E_4k

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.