Rrëshkitja e dheut në rrugë, zhbllokohet aksi Tepelenë- Gjirokastër

UntitledDitën e sotme u raportua një problem në askin Tepelenë- Gjirokastër, ku ishte bllokuar rruga pasi kishte shkarje dheu. Burimet më të fundit raportojnë se paraditen e sotme u mundësua zhbllokimi, duke pastruar sasinë e dheut dhe inerteve që kishin rrëshqitur nga lartësitë nga moti i keq. Sokol Dervishaj, Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës u shpreh se firmat e mirëmbajtjes dhe pastrimit të rrugëve janë në gadishmëri maksimale në të gjithë vendin.
‘’Qarkullimi i mjeteve eshte normalizuar. Kemi marre masat ne gjithe vendin per te mos patur bllokime qarkullimi’’- tha Dervishaj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here