Kush na bën të lumtur ditën? Studimet surprizojmë me përgjigjen

UntitledËshtë e vështirë tekss po kslojmë një moment shumë të vështirë në jetë dhe nuk gjejmë asgjë që të na qetësojë. Por, sipas studimeve vetëm duke parë disa njerëz duke buzëqeshur na kthejnë buzëqeshjen!
Funksionon në të njëjtën mënyrë, veçse, kategoria e parë na vjedh gjithë energjitë e mira ndërsa, të tjerët, na rikthejnë humorin.
Na ndodh të gjithëve të mendojmë për një njeri të caktuar nëse jemi të mërzitur, sikur ta kishim pranë, do ndiheshim më mirë.
MIrëpo, nuk është një i vetëm! Burimet e energjisë së mirë gjenden te shumë njerëz, duhet vetëm të dimë t’i shohim. Më poshtë po ju rendisim 13 tiparet e tyre diellore që na zbukurojnë jetën!
Tregohuni të vëmendshëm dhe gjejini këta njerëz për t’i mbajtur reth vetes!
1. E vlerësojnë jetën
2. Qeshin shumë
3. Janë të sjellshëm
4. Mendojnë pozitivisht
5. Kërkojnë vazhdimisht të mësojnë
6. I duan gjërat që bëjnë
7. Shijojnë jetën
8. Zgjedhin njerëz me tipare të ngjashme me të tyret
9. Falin lehtë
10. Janë mirënjohës
11. Kanë marrëdhënie të shëndetshme në çift
12. Nuk i gjykojnë të tjerët
13. Nuk dorëzohen

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.