Studimi/ “Këta tipa bëjnë më shumë seks… janë të papërmbajtshëm”

seks-gjithashtuSipas një studimi të publikuar në “The British Journal of Psychology” është zbuluar se njerëzit më të sjellshëm dhe altruistë, bëjnë më shumë seks se të tjerët. Dhe, jo vetëm më shumë, por edhe seks më të mirë se të tjerët.

Thuhet se në studim janë përfshirë 192 femra beqare dhe 105 meshkuj beqarë, të cilët janë vëzhguar për nivelin e tyre të altruizmit dhe suksesin në jetën seksuale.

LEXO EDHE:  Mosha kur çiftet kryejnë më shumë marrëdhënie seksuale
Kliko per me shume info

“Sipas studimit, sa më i sjellshëm dhe altruist të jetë personi, aq më shumë sukses do të ketë në seks”- u shprehen studiuesit.

Ata janë shprehur se ky përfundim, lidhet ngushtë me kulturën e hershme të lashtësisë, ku personi që gjuante për ushqim dhe tregohej bujar kur kthehej pranë tribusë, shihej si një partner më i mirë.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here