Skocia mahnitet dhe shokohet, ylberi nuk ka shtatë ngjyra atje (Foto)

skoci-ylberiYlberi në Skoci nuk është me 7 ngjyra, por ngjyrë bardhë. Kjo pamje e mrekullueshme ka shokuar dhe mahnitur të gjithë njerëzit në Skoci. Melvin Nicholson, është fotografi që ka kapur këtë pamje të mahnitshme , kur krejt papritmas ka dalë ylberi i bardhë. Mësohet se Ylberi ka dalë në Rannoch Moor, një hapësirë e madhe moçalore dhe me shkurre afër liqenit në Skoci.

Kjo pamje e rrallë mund të shihet vetëm në vende të ftohta dhe kur dielli është pas jush.
“Ishte diçka përtej imagjinatës, një nga ato ditët që do ta kujtosh një kohë të gjatë”, tha ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.