Skedina e çmendur në Shqipëri, me 6 ndeshje dhe 5 mijë lekë fiton milionat

skedinaaaKanë mjaftuar pak orë,gjashtë ndeshje e vetëm 5 mijë lekë të vjetra dhe ky shqiptar ka fituar 5.6 milionë lekë. Skedina e tij është luajtur me datë 24 dhe ndeshjet kanë qenë të kategorive të ndryshme.

Djali gëzimin e fitimit të këtyre parave nuk e ka mbajtur vetëm për vete, por ka dashur ta ndajë edhe me të tjerët në adresën e tij në Facebook, ku ka postuar skedinën fituese dhe paratë e fituara. Epo kush e tha që shqiptarët janë pa fat?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here