Sjellja e kësaj gruaje në tren do t’ju habisë. Çfarë po bën vallë? (Video)

tren-japoniNë një tren një Japoni, një grua filmohet nga pasagjerët pas një situatë të cuditshme. Sipas asaj që shihet, një grua kishte filluar të bënte lëvizje të çuditshme dhe të lëshonte një zë po ashtu të çuditshëm.
Gruaja, e cila kishte të veshur një fustan të shkurtër dhe taka të larta, mund të shihet me dorën e saj në prehrin e saj, në një tren publik, Videoja që ka habitur të gjithë pretendohet të jetë bërë në Japoni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here