Shqiptari i ‘’çmendur’’, ja si uron për 28-nëntorin(Foto)

shqiptari-uronShqiptarët anë e mbanë botës urojnë për festat e 28-29 nëntorit. Një shqiptar e festoon diis ndryshe nga të tjerët. Ai ka vendosur që të realizojë në trupin e tij flamurin shqiptar dhe një dorë që e shtrëngon fort për të mos e lëshuar kurrë, pavarësisht vështirësive që ka ky vend, dashuria për atdheun s’ka çmim.
Personit që e ka realizuar këtë tatuazh i janë dashur plot 4 orë, ndërsa shqiptari ka paguar për të 100 euro.
Ndoshta ka edhe nga ata që e paragjykojnë, por ai ndihet krenar që është shqiptar dhe ka gjetur këtë mënyrë për ta treguar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.