Shokuese, studiuesit tregojnë këtë formulë për të gjetur gjatësinë e fëmijëve të tu

UntitledA do të dëshironit të dinit se sa të gjatë do të jenë fëmijët tuaj? Një formulë e thjeshtë duket se mund t’ua tregojë këtë.
Ekziston një ekuacion i thjeshtë matematikor i cili mund t’ju ndihmojë që të parashikoni se sa të gjatë do të jenë fëmijët tuaj.
Formula, që përdoret prej vitit 1970 dhe që është publikuar në Nju Jork Tajms, parashikon që shumica (jo të gjithë) e fëmijëve arrijnë një gjatësi që mund të matet nga gjatësia mesatare e kombinuar e të dy prindërve, transmeton Gazeta Express.
Si funksionon kjo formulë?
Për djem
Shtoni gjatësinë e të dy prindërve plus 13cm dhe pjesëtoni për dy.
Për vajza
Shtoni gjatësinë e të dy prindërve minus 13cm dhe pjesëtoni për dy.

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Habisin meshkujt, ky është vendi që u pëlqen më shumë të bëjnë seks

Sipas një hulumtimi të realizuar së fundmi, 73% e meshkujve dëshirojnë të ...