Gjobitet për tre shkelje, policja: Firmos, shoferi: Shkruaje vetë

Një shofer automjeti është gjobitur nga punonjësit e policisë rrugore të Tiranës pasi shkeli semaforin duke drejtuar automjetin pa vendosur rripin e sigurimit, gjithashtu duke përdorur edhe telefonin Drejtuesi i mjetit dërgohet në OASH nga punonjesi i Policisë Rrugore.
Në video dëgjohet se shoferi nuk ka pranuar të firmosë gjobën.
Dialogu mes polices dhe shoferit

Policja: Si jeni mirë?
Shoferi: Mirë
Policja: Ne Jemi Policia Rrugor. Arsyeja e ndalimit është shekleje e semaforit, mosvendosja e rripit të sigurimit dhe përdorimi i aparatit të celularit
Shefori: Po
Policja: Për arsye sigurie komunikimi midis neshh regjistrohet. Më paraqit pak dokumentat të lutem. Kontrollin teknik, siguracionin dhe Lejen tuaj të Drejtimit. Do merrni masë administrative për semaforin, rripin dhe telefonin.
Policja: Drejtuesi i mjetit qarkullon pa rrip sigurimi duke përdorur aparatin cellular dhe vazhdon lëvizjen ndonëse semafori nuk e lejon. Do firmosni apo do refuzoni? Shkruani këtu poshtë.
Shoferi: Shkruaje vetë
Policja: Është e drejta juaj
Shoferi: Nuk firmos gjë
Policja: Dakord
Shoferi: Si është tani kjo, është për komision?
Policja: Po brenda 10 ditësh do paraqitesh te Komisariati i Policisë Rrugore për të marrë vendimin e Komisionit

2 COMMENTS

  1. Epo keshtu eshte kur hashashi eshte bere ajri qe ne thithim. Po e lejove prit keto reagime madje dhe me keq. Popullata eshte ne delir nga efektet e tij.
    Rrofte Shqiperia, se per shqiptaret te ardht keq.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here