Shkencëtarët: UFO-t dhe e vërteta e tyre më e madhe

ufootJashtëtokësorët që vizitojnë Tokën i njohim si shkurtabiqë, dhe respektivisht kanë një gjatësi trupore më të vogël sesa 1,2 metra. Të paktën kështu rrëfen fizikani David Webb, i cili analizoi rreth 2000 raste të takimeve të afërta me alienët, ku konstatoi se alienët mund të kategorizohen në tri kategori. “Pjesa më e madhe prej tyre janë xhuxhë, të cilët kanë helmeta dhe rroba reflektuese metalike. Ata në përgjithësi nuk komunikojnë me njerëzit. Grupi i dytë përbëhet nga krijesat e ngjashme me njerëzit, me gjatësi trupore 1.5 deri 1.8 metra. Ata shihen në grupe dhe janë të përfshirë në rrëmbimin e njerëzve. Ata shpesh komunikojnë me njerëzit.
Në kategorinë e tretë gjenden gjigantët, të cilët janë të paktën 2.1 metra të gjatë. Që të gjitha këto lloje të alienëve bartin rroba njëpjesëshe, të gjata deri te fundi i duarve. Shumica prej tyre nuk kanë armë, por ata e mbajnë situatën nën kontroll”, thotë Webb.

Kliko per me shume info

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here