Të fortë, të pavarur dhe njerëz të lumtur, kjo shenjë e horoskopit është më e mira

Horoscope-Zodiac-Signs.com_-300x300Bëhet fjalë për Dashin. Kurrë nuk do të mërzitesh me këtë shenjë. Ata cilësohen sit ë fortë, të pavarur dhe personalitete të lumtura. Ata dinë si ta gëzojnë veten e tyre pas një ‘’stuhie’’ në jetë. Njerëzit gjithmonë e kuptojnë sesa të fortë dhe guximtarëjanë, por asnjëherë sesa të ndjeshëm dhe sa dhimbje kanë në vete.
Ata cilësohen si mjeshtra për të fshehur emocionet e tyre. Ata kurrësesi nuk do ti tregonin dobësitë e tyre, pasi asnjëherë nuk duan t’i shqetësojnë të tjerët me problemet e tyre. Një problem shumë i madh për këtë shenjë, është se nuk i shprehin ndjenjat e tyre. PAvarsisht se janë të fortë, ata mbeten njerëz. Nuk mund të durojnë për shumë gjatë. Qajnë shumë, dhe këtë ata e quajnë një qetësim ndaj ndjenjave, pa dhunë apo zemërim, vetëm me lotë. Nuk ankohen. Pavarsisht problemeve, ata zgjedhin mënyra të ndryshme për ti bërë ballë, pa folur me askënd. Ata zgjedhin të ecin para, me kokën lartë. Ata jo vetëm se janë të fortë, por edhe shumë humanë. Gjejnë kohë dhe për të tjerë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.