Shenjat që tregojnë se jeni drejt suksesit

111Studimet janë marrë dhe me këtë pjesë. Ja sit ë kuptoni që gjërat po ju shkojnë mirë dhe janë gjithmonë në rritje.
– Gjeni lumturi në suksesin e të tjerëve sepse fitimtarët e vlerësojnë suksesin ekipor më shumë se çdo gjë tjetër
– Pa pushim jeni duke kërkuar përvoja apo eksperienca të reja
– Nuk mendoni rreth balancimit të jetës profesionale dhe personale. Ju thjesht mendoni për jetën! Njerëzit e suksesshëm gjithmonë gjejnë mënyra për ta përfshirë familjen në vend se ta përjashtojnë punën.
– E dini se suksesi ikën shpejt, por dinjiteti zgjatë përgjithmonë. Kjo është arsyeja se përse edhe i trajtoni njerëzit me respekt.
– Nuk mendoni se jeni të veçantë! Njerëzit e suksesshëm i gëzojnë përfitimet e thjeshtësisë.

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

6 ‘vrasësit’ e fshehur në etiketat e ushqimeve, ja si t’i lexoni mes rreshtave

Si të zgjidhni vezë organike, apo bukën që nuk është gatuar me ...