Shembet toka, krijohet gropa e frikshme 20 metra e thellë

gropaaaNjë 74-vjeçare ka treguar fatin e saj të mirë sepse pothuajse ra në një gropë 20 metra të thellë e cila u hap në kopshtin e shtëpisë sa saj duke detyruar banorët e zonës të evakuoheshin.

Frances O’Neill një nga banoret e zonës tha se kishte patur një zhurmë shurdhuese gjatë kohës që gropa vazhdonte të thellohej dhe më shumë.

Ngjarja ndodhi në Jokshajërin Verior, në orën 11:35 të mbrëmjes, natën e kaluar. Banorët kishin qenë të detyruar ta kalonin natën diku tjetër pasi 7 nga shtëpitë ë zonës u prekën nga shembja e tokës

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.