Ky sekret femëror duhet të dihet dhe nga meshkujt

RelationshipenrichmentforcouplesretreatsNjë mashkull në periudhën e e ‘’rritjes’’ lidhja e parë, puthja e parë, marrëdhëniet e para mendojnë se janë të pambajtur, të mrekullueshëm. Ati mendon se është i zoti në këtë pjesë dhe se kënaqësia ndaj femrës është maksimale. Por, me kalimin e kohës ai e kupton se nuk është e vërtetë. Duke zbuluar se nuk e kanë ditur se ku gjendet klitorisi, e as pika G e cila njihet si pika më stimuluese në trupin femëror.
Sidoqoftë, më vonë ishte futur në periudhën ku paraloja e tij kryesisht përmbante kryerjen e seksit oral sepse ndryshe nuk ndjehej se po ia përmbushte kënaqësitë të dashurave.
Megjithatë, kur kishte filluar një lidhje më të gjatë me një femër dhe ndjehej më i hapur me të, ai e kishte gjetur kurajën për ta pyetur atë se çfarë i pëlqente.
Kësisoj, ajo i kishte treguar se cilat pozita ishin një “jo” dhe cilat e bënin atë të thoshte, “mos u ndal të lutem”.
Pra, sipas tij, çelësi është që të bisedoni me të dashurën dhe ajo t’ju tregojë se çfarë i pëlqen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.