Video/ Rruga për në Kamëz: Kaos, trafik, errësirë dhe… gropa

Një shofer ka dërguar një video në faqen “Harta Digjitale e Aksidenteve Rrugore” ku  ankohet për rrugën që të con në Kamëz.
Shoferi thotë se rruga ka shumë trafik, kaos, errësirë dhe gropa që po i shkatërrojnë mjetin e tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here