Një mënyrë për të rritur qërpikët, ndiqni këto udhëzime(Video)

UntitledLeni pas qërpikët fallso, ka një tjetër mënyrë për të qenë natyralë dhe të bukur.
Nuk ka femër e cila nuk dëshiron t’i ketë qerpikët të dendur, të gjatë, të lakuar.
Një vajzë nga India, e cila mund të lavdërohet për qerpikë perfekt, në kanalin e vet në “YouTube” ka treguar se ku qëndron sekreti.
E pra, si ta përdorni vazelinën?
Qitni vazelinë në skaj të kapakëve, përkatësisht në rrënjë të qerpikëve (kujdes të mos ju hyjë në sy), pastaj edhe në gjithë qerpikun, edhe të sipërm, edhe të poshtëm.
Lini të qëndrojë tërë natën… dhe menjëherë do të vëreni dallimin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here