Rrëfimi shokues/ E dashura ime është shtatëzënë, por… ajo është dhe motra ime

partner-seksKam kaluar një lidhje pasionante me motrën time. Ajo tani është shtatëzënë dhe fëmija është i imi. E di që kurrë nuk duhet të përfshiheshim në këtë lidhje, por ajo është e mrekullueshme dhe unë e dua. Unë jam 25 dhe ajo është 22. Prindërit taën janë ndarë kur unë isha 7. Unë kam jetuar me babain dhe gjyshërit. Ishte një situatë e komplikuar, ndaj dhe unë nuk e takoja motrën time. Ne u takuam tani dhe marrëdhëniet janë rregulluar. Gjithmonë sa herë që kemi mundësi dalim. MË pëlqen shumë ajo.
Isha pranë saj kur i dashuri e la, dhe i qëndrova afër duke e përkëdhelur. Por, një natë shkoi keq. Ishte vonë, kishim pirë pak dhe ajo qëndroi tek ne. Unë kisha vetëm një dhomë dhe vetëm një shtrat, kështu që ne duhet të flinim bashkë, por gjërat nuk shkuan mirë. Ishte e mrekullueshme të ishe afër saj, ishte kaq e vecantë. Kështu nisëm të qëndronim shumë bashkë, gënjenim miqtë dhe e mbajtëm marrëdhënien tonë të fshehtë. Kam tentuar ta largoj, por ajo smë lejon. Më ka thënë se unë jam njeriu i vetëm që e kuptoj. Nëna jonë është shumë e vështirë për tu kuptuar apo për të folur. Jam shumë i lumtur kur përkëdhelem me të. Nuk mundem ta largoj. Por, tani është ajo është shtatëzënë, dhe unë nuk e di cfarë të bëj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.