Rrëfim rënqethës/ U rikthye në jetë, gruaja ka një mesazh për njerëzimin(Video)

6
Kliko per me shume info

urikthye-vdekjaAnita Moorjanit pacientja e cila doktorët i kishin dhënë vetëm disa orë jetë kur kishte arritur në spital duke qenë në komë në mëngjesin e 2 shkurtit, 2006. Në pamundësi për të lëvizur si pasojë e kancerit që kishte shkatërruar trupin e saj për rreth katër vjet, Anita hyri në një tjetër dimenzion, ku përjetoi qartësi madhështore dhe ku kuptoi jetën e saj dhe qëllimin e saj në këtë Tokë.

Asaj iu dha mundësia që të zgjidhte se a dëshiron të kthehet në jetë ose jo, dhe zgjodhi të kthehej në jetë kur kuptoi se “parajsa” është një gjendje dhe jo një vend. Kjo më pas rezultoi në një shërim të plotë të shëndetit të saj. Historia e saj e vërtetë do t’jua ndryshojë mendimet rreth vetës tuaj, qëllimit tuaj në Tokë, shëndetit, marrëdhënies dhe jetës tuaj!
Duke folur për ‘Ted Talk’, ajo tregoi historinë e saj të pabesueshme.

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here