Range Rover “mbret” i terreneve të vështira, e pabesueshme cfarë bën kjo makinë

Kliko per me shume info


Shoferi i veturave në filmat e James Bond, u lëshua në një shteg skijimi me një shpejtësi të jashtëzakonshme.
Në Mürren, Zvicër, Range Rover Sport tregoi se është mbreti i rrugëve malore kur u lëshua me shpejtësi të jashtëzakonshme nga një shteg skijimi e gjatë 14.9 km dhe lartësi 2970 m, transmeton Express. Kjo është një shteg me pjerrtësi të jashtëzakonshme.
Përgjatë shtegut kishte borë, akull, zhavorr dhe baltë. Përkundër të gjitha këtyre, shoferi profesionist, Ben Collins arriti të mbajë veturën nën kontroll dhe në finish në terren me bari arriti me shpejtësi prej 155 km/h.

Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here