Rama: Opozita deformim të madh moral e politik, një kazan që zien broçkulla!

ramaKryeministri Rama në një komunikim me qytetarët në Facebook, ka folur për mbylljen e procesit të regjistrimit të studentëve në universitet. Rama tha se zbatimi i reformës në sistemin arsimor ishte një sukses pasi gjithçka u vendos në bazë të meritës.

“Edhe një herë zhurma çoroditëse e kazanit të politikës mbrapsht dhe medias që i shkojnë pas avazit ka rezultuar një blof i madh. Viktimat e politikës së blofit ishin maturantët dhe prindërit, natyrshëm të shqetësuar për nga proces i ri, që zbatohej për herë të parë por edhe te shqetësuar artificialisht më shumë për shkak të blofit të propaganduar për shkak të reformës”, tha Rama.

LEXO EDHE:  LSI drejt greminës, vijon eksodi i këshilltarëve, ikin 2 në Memaliaj
Kliko per me shume info

Kryeministri sulmoi edhe opozitën duke thënë se nuk po kryen funksionin e saj në sistemin politik dhe foli për deformim të moralit të saj politik.

“Edhe një herë ata që duhet të bëjnë edhe një herë opozitën, për i hir të interesit të njerëzve, ata nuk sollën asnjë ide, asnjë sugjerim. Vetëm deklarata boshe dhe zero alternativë. Sot pasqyra përfundimtare tregon suksesin e procesin dhe deformimin e madh moral e politik të atyre që e kanë kthyen opozitën ndaj qeverisë foltore më foltore në një kazan që zien broçkulla”, përfundoi Rama.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here