Rama: Emigrantët shqiptar s’do të votojnë as në zgjedhjet e 2017-ës

rama2015Gjatë takimit me përfaqësuesit e diasporës, kryeministri Rama u shpreh se emigrantët shqiptar që punojnë dhe jetojnë në vende të ndryshme të botës nuk do të mund të votojnë as në zgjedhjet që do të zhvillohen vitin e ardhshëm. 

Rama tha se Shqipëria nuk ka ende të dhëna për numrin e shqiptarëve që jetojnë jashtë vendit dhe mungesa e infrastrukturës e bën të pamundur që ata të votojnë në zgjedhjet e 2017-ës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here