Kaos në qytetin e Durrësit, situatë alarmante në zonën e plazhit

14996290_331789360513700_342113776_nNatën e kaluar reshjet e shiut sollën katastrofë në të gjithë vendit. MËsohet se në qytetin bregdetar të Durrësit disa zona janë përmbytur. Zona e cila ka më shumë problem mësohet të jetë në zonën e plazhit kenete, spitalle, zona tek stacioni i trenit, te stadiumi, si dhe rruga Aleksander Goga. Gjithashtu problem janë raportuar dhe në qarkullimin e automjeteve. NË disa nga zonat më problematike gjendja paraqitet e rëndë pasi uji ka deportuar në disa nga banesat Po ashtu në Kenetë tek rrethrrotullimi është shkaktuar një kaos në trafik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.