Banorët bllokojnë rrugën Fier- Tiranë: “S’kemi besim tek prefekti”

fier-protestaVijojnë protestat në fshatin e Mbrostarit. Banorët mësohet se janë takuar sot me prefektin Xhevit Bushaj për të mos lejuar ndërtimin e imjantit të mbetjeve në fshatin e tyre, por kanë dalë nga zyra e tij pa shumë shpresë. Sipas banorëve, prefekti iu ka premtuar se projekti nuk do miratohet dhe se do ta kthente vendimin në këshill, por as kjo gjë nuk i ka bindur. “Nuk kemi besim se prefekti do t’i mbajë premtimet. Nuk pranoi t’i bënte publike në media”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.