Pronari email punonjësve: Nëse keni votuar Trump, nuk dua t’ju shoh!

pronari-grubhubDrejtori i restorantit “Grubhub” u ka thënë punonjësve të tij se nëse kanë votuar për Donald Trump nuk janë të mirëpritur në biznesin e tij.

“Nëse ke votuar për Donald Trump, nuk je i mirëpritur në Grubhub” – ishte mesazhi i drejtorit të këtij restoranti.

Kliko per me shume info

Matt Maloney shtoi se nuk do të lejojë sjellje urryese në ekipin e tij dhe nuk e mbështet retorikën e Trump kundër myslimanëve dhe kundër emigrantëve.

“E kundërshtoj politikën urryese, nacionaliste dhe antiaemigrantë të Trump. Rikonfirmoj se kushdo që ndihet i frikësuar apo i ekspozuar, se çdo kush në Grubhub do të luftojë për dinjitetin dhe të drejtat tuaja”, shkruhet në emailin që ai u ka dërguar punonjësve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here