Prekëse/ Sulmohet me gaz klori, fëmija sirian: A do të vdes?(Video)

femija-sirianSulmet ajërore siriane e ruse këtë javë la 300 vitkima, dhe 1000 të plagosur. MËsohet se në zonën e Alepos mendohet sulmet ishin dhe me gaz klori. Arma kimike, e hedhur nga avionët është përgjegjëse për vdekjen e shumë njerëzve.
Al Jazzera së fundmi ka publikuar nëj video që ka prekur të gjithë njerëzimin. Një fëmijë i cili i ka shpëtuar sulmit me gaz klori, lotët e të cilit kanë prekur të gjithë botën, pyet vazhdimisht infermieren nëse do të jetojë apo jo.
Dialogu:
Infermierja: Çfarë të ndodhi?
Djaloshi: Isha në lagjen Ard El Hamra e po shikoja avionët. Njëri prej tyre hodhi një fuçi. Nga ajo dilte tym i verdhë. Fillova të kollitem.
Infermierja: I ndodhi gjë vëllezërve të tu?
Djaloshi: Nuk e di se ku janë. A do të vdes zonjushë?
Infermierja: Jo, i dashur mos u shqetëso
Dhe ndërsa ky fëmijë po kurohej bashkë me viktimat e tjera, spitali u sulmua sërish. Doktorëve iu desh të nxjerrin bebet nga inkubatorët.
Të gjithë spitalet në zonat e Alepos që kontrollohen nga rebelët, janë shkatërruar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.